Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Полина

...
Здравейте, приятели! Печелившата участничка, която ще получи подарък от нашата игра е:1. Полина
Коментари Харесай

Подаряваме ви новия аромат GUCCI Mémoire d'une Оdeur

Здравейте, другари! Печелившата участничка, която ще получи подарък  от нашата игра е :

1. Полина Вълчева

..............................................................................................................................................................

Често избираме парфюма си освен по уханията, които долавяме в него, само че и поради чувства, страсти, хора и мемоари, които ни кара да изпитаме и да „ срещаме “ още веднъж и още веднъж. Точно това прави с нас новият мирис GUCCI Mémoire d'une Odeur , който се трансформира в ловък откривател на спомените ни и ни кара да пътуваме във времето, само че и да се връщаме тук и в този момент, с цел да създадем няколко крачки в бъдещето. Но белким бихме очаквали нещо нормално, когато по него следите си оставя Алесандро Микеле , креативният дизайнер на GUCCI, който постоянно умее да излиза отвън рамките. Нещо повече, основава нови. Прави го и този път, единствено с няколко капки парфюм върху кожата ни.

„ Всичко идва от това, че съм захласнат от миризмите: паметта ми е най-вече обонятелна, тъй че за мен моето подушване е памет. Дълбоко в себе си считам, че парфюмът е това, което даже и при затворени очи, ни води към тъкмо избран миг в пространството и времето. Когато започнахме да работим върху GUCCI Mémoire d'une Odeur, се пробвах да си показва спомен за мирис, който не може елементарно да бъде разпознат ; хибриден мирис който да предизвика паметта допустимо най-силно “, споделя той за новия парфюм, чиято акция показва концепцията за свободата – оттатък половите разграничения, оттатък времето, оттатък обществените правила. Така, както единствено Микеле може да го направи.



Също толкоз изненадваща е и комбинацията от нотки в аромата, която включва непредвидени и загадъчни съставки с очебийно наличие на римска лайка. Алесандро Микеле си показва тъкмо това цвете в мирис, композиран от занаятчия парфюмериста Алберто Морияс. Римската лайка тук е съчетана с индийски коралов жасмин за повече деликатност, с мускус за дълбочина и с благородни дървесни нотки за топлина – сандалово дърво, изискан кедър и неустоима ванилия.

Морияс основава нова ароматна категория – Минерална , която е микс от аромати и страсти: въздушни, мускусни, леки и достоверни. Тя нормално се употребява, с цел да се опишат другите качества на ароматите, а комбинирана с Ароматична се трансформира в тъкмо определение за GUCCI Memoire d’une Odeur. А опаковката?

„ Опаковката идва от предишното и е въодушевена от остарял парфюм на GUCCI от началото на 90-те. Не желаех формата на флакона да е очебийно дамска или мъжка, защото парфюмът е подобаващ както за дами, по този начин и за мъже “, споделя още Алесандро Микеле.

Сега този мирис може да бъде ваш, задоволително е единствено да се регистрирате в Клуба на девойките .

А с цел да се потопите в магията му, се насладете на видеото, дело на Глен Лъчфорд и Кристофър Симмъндс, и с присъединяване на Хари Стайлс.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР